Gastank

Breed assortiment gastanks

Tankgas biedt de keuze uit een breed assortiment gastanks met een waterinhoud variërend van 1600 liter tot 18.000 liter (andere maten op aanvraag). De grootte van de gastank stemmen wij af op het gebruiksdoel. Veiligheid staat bij Tankgas hoog in het vaandel. Uiteraard voldoet de gastank en installatie van de gastank aan alle geldende veiligheidsvoorschriften.

Gastanks met propaangas

Tankgas levert bulktanks voor propaangas. Propaangas draagt bij aan lage onderhoudskosten en een langere levensduur van uw apparatuur. Propaangas bevat geen lood en zwavel en is niet giftig. De kans op verontreiniging in water, lucht en bodem is minimaal. Hierdoor is propaangas zeer geschikt voor biologische landbouw.

Transparante, zichtbare prijzen

Tankgas is de transparante leverancier van propaan in Nederland. Wij communiceren transparante zichtbare prijzen op onze website. Iedere dag vindt u de dagprijs van propaan op onze website. Prijs per liter inclusief accijnzen, overheidsheffingen en transport (excl. btw).

Gastank voor agrariërs en grootverbruikers

Propaangas in bulktanks is zeer geschikt voor verwarming en de warmwatervoorziening van permanent bewoonde huizen waar aardgas geen optie is. Zoals agrarische bedrijven, de grotere recreatiewoningen, horeca en industrie. De grotere tanks worden voornamelijk gebruikt voor het verwarmen van stallen en kassen, grondverwarming voor aspergekwekerijen en het drogen van gewassen.

(*De waddeneilanden zijn uitgesloten van levering door Tankgas B.V.)