Propaangas

Tankgas uit Ede is een leverancier van propaangas voor bulktanks in Nederland. Wij adviseren onze klanten graag over het gebruik van propaangas. Een betrouwbare en transparante leverancier van propaangas nodig? Neem contact met ons op.

Transparante, zichtbare prijzen

Tankgas krijgt regelmatig te horen dat leveranciers van propaangas voor bulktanks niet transparant zijn over de prijsstelling en deze niet op hun website communiceren. Op de website van Tankgas staat dagelijks de prijs per liter inclusief accijnzen, overheidsheffingen en transport (excl. btw). Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Propaanprijs per liter

De prijs van propaan is afhankelijk van diverse factoren. De dagprijs van propaan is afhankelijk van de omstandigheden op de wereldmarkt. Tankgas uit Ede is de transparante leverancier van propaan in Nederland. Wij communiceren met zichtbare prijzen op onze website.

Propaangas voor agrariërs en grootverbruikers

Tankgas levert propaangas aan diverse agrariërs en grootverbruikers. Propaangas draagt bij aan lage onderhoudskosten en een langere levensduur van uw apparatuur. Propaangas bevat geen lood en zwavel en is niet giftig. De kans op verontreiniging in water, lucht en bodem is minimaal. Hierdoor is propaangas zeer geschikt voor biologische landbouw.

Propaangas voor uw gastank

Voor particulieren, die in buitengebieden wonen is niet altijd een aardgasaansluiting beschikbaar. Propaangas is hiervoor een ideale oplossing. Tankgas adviseert u over de optimale energievoorziening. Naast de levering van propaangas verzorgen wij ook de plaatsing en installatie van de gastank. Afgestemd op uw energiebehoefte en wensen.

(*De waddeneilanden zijn uitgesloten van levering door Tankgas B.V.)